PDA

View Full Version : Continually rising memory use with CUK in IE9



Mich the Tester
18th December 2013, 13:12
Rising to over 1 gig then I have to switch off browser. Isn' t happening with other sites; am I the only one noticing this?

Old Greg
18th December 2013, 13:13
Rising to over 1 gig then I have to switch off brower. Isn' t happening with other sites; am I the only one noticing this?

Does it correlate with the noticeable increase in cretinism?

hyperD
18th December 2013, 13:16
Rising to over 1 gig then I have to switch off brower. Isn' t happening with other sites; am I the only one noticing this?

I think it's Suity's fluffy belly trying to cross to the virtual side.

MPwannadecentincome
18th December 2013, 13:19
you actually use IE, wow!

http://image-store.slidesharecdn.com/26d4eac8-4536-11e3-b09d-22000aea03f1-medium.jpg

suityou01
18th December 2013, 13:20
You need to pack a spare RAM chip along with your pants.

DirtyDog
18th December 2013, 13:22
The animated GIFs in OAD probably take a lot of processing power.

original PM
18th December 2013, 13:47
still on IE8 here...

seems to be okay..

Ruprect
18th December 2013, 14:44
Rising to over 1 gig then I have to switch off browser. Isn' t happening with other sites; am I the only one noticing this?

Are you sure you're cut out for contracting?

;)

russell
18th December 2013, 14:49
There is a fix for that, open a new tab on IE, search for Chrome and follow the instructions.

Mich the Tester
18th December 2013, 14:51
There is a fix for that, open a new tab on IE, search for Chrome and follow the instructions.

Yes, I know, but clientco would be most aggrieved.

russell
18th December 2013, 14:54
Yes, I know, but clientco would be most aggrieved.

But they are ok with you posting on CUK all day on IE! Tell them if you install Chrome you will be in and out of CUK much faster so you can do some token work.

Mich the Tester
18th December 2013, 15:02
But they are ok with you posting on CUK all day on IE! Tell them if you install Chrome you will be in and out of CUK much faster so you can do some token work.

I have done much quickness work this week, plenty expensive too.

DirtyDog
18th December 2013, 15:58
Yes, I know, but clientco would be most aggrieved.

Do they let you use a USB stick? If so, then a different browser via Portable Apps may be the way forward.